"3+2+1": promoten van partijdiscipline onderwijs en onderwijs en leesklas

Southeast Network, 7 juni (correspondent Wei en Brother Reporter Li Muchen) op 3 juni, de partijtak van Fujian Provincial Highway Industry Equity Investment Co., Ltd., A Three Day Party Discipline Education and Reading Class, officieel geopend. Leden, jonge kaders en nieuw gepromoveerde kaders om deel te nemen aan leesklassen.Leesklassen volgen de „leerdiscipline, discipline, Ming -discipline en afwezigheid van discipline”, nemen „3+2+1” maatregelen over, leer van hoofdstuk voor sectie, trace -traceerbaarheid en use cases om van de politie te leren. .

„Drie klasonderwijs”, snap de „zes disciplines” nauwkeurig vast.Voorkeuren voor de speciale counselingcursus „voorschriften”, en de partijschool professor van de gemeentelijke Partijcommissie van Fuzhou concentreerden zich op het thema van „de disciplinaire constructie van de partij volledig versterken” om de belangrijkste inhoud en historische revolutie van de „voorschriften” voor iedereen diep te interpreteren partijleden en kaders.Bij het voorkomen van financiële corruptie en schone overheidscursussen concentreerde de secretaris van de partijfilm gericht op de feitelijke situatie van het bedrijf, gericht op de feitelijke situatie van het bedrijf, gericht op de preventie van corruptie op financieel gebied. in het proces van het fondsbedrijf.Over het thema van het openbare autopanagement combineren de leden van de Disciplinary Inspection Committee van de Party Branch de studie van de voorschriften met het speciale rectificatiewerk van gestandaardiseerde managementvoertuigen, en focussen op het thema „Oude opvattingen en onderwijs: From Party Disciplinary Study Onderwijs „. Relevante voorschriften voor voertuigbeheer, de prestaties van bus- en specifieke preventiemaatregelen in strijd met de voorschriften.

„Twee gecentraliseerd onderzoek” en begrijpen de constructie van discipline diep.Tijdens de studieklasse hebben partijleden en kaders de belangrijke exposities van de algemeen secretaris van het opperste leiderschap diep bestudeerd over het versterken van de disciplinaire constructie van de partij.In het geval van de politie, organiseer je alle partijleden en kaders om waarschuwingsonderwijsfilms zoals „Continuous Power and Promoting” te bekijken, de waarschuwingsrecords en bekentenis van kaders illegale en illegale kaders te leren en partijleden en kaders te laten wekken, alarm, De bottom line en ontzag voor het ontzag voor dagelijkse woorden en daden.

„Eén live lesgeven”, bouw een gevangenis om de bottom line van corruptie en verdediging te weigeren.Organiseer alle partijleden om naar de Zuohai Qingfeng -workshop te gaan om les te geven op het onderwijs. en supervisiesysteem van toezicht, gericht op het thema van partijtoezicht, disciplinaire inspectie en toezicht, en discipline -inspectie en toezicht van toezicht op staatsbedrijven. Begrijp het beleid van „het straffen van de voorkant, het behandelen van de ziekte en het redden van de ziekte”.

hokejpolska

Learn More →